Muziek afbeelding

T-Mobile en Tele2 heten nu Odido

  T-Mobile en Tele2 heten nu Odido


Vanaf vandaag gaan T-Mobile Nederland en Tele2 Mobiel gezamenlijk verder onder de nieuwe naam Odido. Deze fusie omvat tevens de merken Ben, Simpel en Tele2 Thuis, die hun individuele merkidentiteit behouden.

Voor de ongeveer 8 miljoen klanten van T-Mobile Nederland en Tele2 Mobiel zal de overgang naar de merknaam Odido weinig verandering met zich meebrengen. Het bedrijf benadrukt echter zijn toewijding aan het aanbieden van abonnementen met onbeperkte data, een abonnementsvorm die ook door andere providers wordt omarmd.

Odido heeft een landelijke aanwezigheid met 119 winkels verspreid over Nederland en telt meer dan 2000 medewerkers in dienst. Het bedrijf heeft zijn werknemers vandaag geïnformeerd over deze ontwikkeling, en de winkels zijn sinds afgelopen zaterdag gesloten voor renovatie.

Het fusieproces begon in 2002 toen Deutsche Telekom, opererend onder de merknaam T-Mobile, alle aandelen van Ben overnam. Later fuseerde het met de Nederlandse takken van Orange en Tele2. Twee jaar geleden werden de Nederlandse activiteiten van het bedrijf opnieuw overgedragen aan twee Amerikaanse investeringsfondsen.

Geschreven door Perry van der Wilk


Opmerkingen

U moet ingelogd zijn om een opmerking te plaatsen